Assendorperstraat 53 – 8012DG – Zwolle

Assendorperstraat 53 – 8012DG – Zwolle

Movies Icon

Winkel

Movies Icon

Woning

 

Vraagprijs: 620.000,– k.k.

Bent u op zoek naar een interessante investeringsmogelijkheid? Dan hebben wij iets bijzonders voor u: dit woonwinkelpand aan de gezellige Assendorperstraat staat nu te koop. Het winkelgedeelte en de bovenwoning zijn momenteel verhuurd. De winkelruimte heeft een langlopende huurovereenkomst, wat zorgt voor een stabiel rendement en daarmee een aantrekkelijke investering biedt.

De ruime bovenwoning is ook verhuurd en bestaat uit twee verdiepingen. Deze unieke indeling biedt veel ruimte met maar liefst vier slaapkamers, een luxe badkamer en een ruime woonkamer met moderne keuken. Vanuit de keuken kunt u naar het zonnige dakterras.

Op de begane grond bevindt zich de winkelruimte met een magazijn. Het totale gebruiksoppervlak bedraagt 81 m². Achter de winkelruimte bevinden zich het magazijn, de pantry en het toilet. De ingang van de bovenwoning is via de gezamenlijke achteringang van het pand.

Op de eerste verdieping komt u via de trapopgang op de overloop. Hier bevindt zich een luxe badkamer met inloopdouche, zwevend toilet, wastafelmeubel en aansluiting voor wasmachine. De royale woonkamer is voorzien van een massief houten vloer en biedt uitzicht op de gezellige Assendorperstraat. De moderne keuken is uitgerust met inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, oven, magnetron, koelkast, inductiekookplaat en granieten werkblad. Vanuit de keuken is er toegang tot het grote dakterras dat rust en privacy biedt.

Op de tweede verdieping komt u via de overloop bij twee slaapkamers aan de voorzijde, waarvan één met een vaste inbouwkast. De ouderlijke slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een vaste kastenwand en er is nog een vierde slaapkamer/werkkamer, die net als de rest van de verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Ook is er een tweede toiletruimte op deze verdieping aanwezig.

Kenmerken:

– Energielabel D

– in de jaren gemoderniseerd

– grotendeels dubbel glas

– 4 slaapkamers

– uitstekend verhuurrendement

– verhuurde staat

Het winkelvertrek is momenteel verhuurd aan een de warme bakker Groot Koerkamp, de ruime bovenwoning is eveneens verhuurd voor 1 jaar of langer als wenselijk.

Oppervlakte :

Gebruiksoppervlak wonen bedraagt ca. 184,70  m²

Gebouw gebonden buitenruimte bedraagt ca. 25,60  m²

Externe bergruimte ca. 0,00 m

 

Bruto Vloeroppervlak  winkelruimte ca. 97,5  m²

Bruto vloeroppervlak bovenwoning ca. 215,50 m²

Bruto inhoud   ca. 618,49  m³

 

Energielabel :

Energielabel D

Het object is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.

Zowel de winkelruimten als het boven appartement heeft gesplitste tussenmeter voor het  gas en elektra. ( geen eigen aansluiting )

Bouwtechnisch keuringsrapport aanwezig.

 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van het makelaarskantoor kan geschieden.

Adres, postcode en plaats : Assendorperstraat 53 – 8012 DG – Zwolle

Sectie : G

Perceelnr.(s) :  4900

Perceeloppervlakte (s) : 100 m² ,

Vloeroppervlakte : volledig bebouwd

 

 

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Beschrijving

Extra informatie

Plaats

Zwolle

Naam

Assendorperstraat 53 – 8012 DG – Zwolle

Oppervlakte

Extra Info

aanvaarding in overleg

Aanbodtypen

Belegging