Assendorperstraat 53 – 8012DG – Zwolle

Assendorperstraat 53 – 8012DG – Zwolle

Huurprijs: VERHUURD

Beschrijving  Appartement 

Dit royale boven appartement is gelegen aan de gezellige Assendorperstraat met uitzicht op de winkelstraat. Het appartement heeft een royaal dakterras aan de achterzijde heeft een totaal vloeroppervlak van ca.140m2, dit heel gerenoveerde appartement is voorzien van een luxe moderne keuken met o.a. inbouwoven, magnetron, afwasmachine, koelkast. Ook de moderne badkamer is voorzien van 2e toilet met inloopdouche en wasmeubel.

Via de trap naar verdieping bevindt zich een open hal, toilet; 4 slaapkamers, waarvan de laatste aangebouwde slaapkamer aan de achterzijde loopt via de ouderlijke slaapkamer en ook goed te gebruikt als kantoorruimte / studieruimte.

Verder is het hele pand voorzien van dubbele beglazing,  woning wordt verwarmd middels 1 grote moderne gezellige gashaard.

Bijzonderheden :

  • Woonkamer voorzien van gashaard
  • Geheel gerenoveerd in de jaren
  • Dicht bij winkels en stadcentrum en stadion.
  • Luxe openkeuken en badkamer.
  • royaal dakterras

 

Heeft u belangstelling of  heeft u nog vragen, verzoeken wij u uitsluitend per mail te reageren, bent u reeds bij ons ingeschreven dan verzoeken wij u per mail aan te geven of u geïnteresseerd bent in dit appartement, schrijft u zich dan in via onderstaande link

http://www.selectmakelaardij.nl/zoekopdracht-huurwoning-formulier/

De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen ( voorschot  )

INKOMENSEIS
De inkomenseis voor dit appartement is 2,5 keer de kale huur aan bruto inkomen.

BETALING:
De waarborgsom 1 maandhuur.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u  in te schrijven op onze website.

Heeft u belangstelling of  heeft u nog vragen, verzoeken wij u uitsluitend per mail te reageren, bent u reeds bij ons ingeschreven dan verzoeken wij u per mail aan te geven of u geïnteresseerd bent in dit appartement, schrijft u zich dan in via onderstaande link.

 

Beschrijving

Extra informatie

Plaats

Zwolle

Naam

Assendorperstraat 53 – Zwolle

Extra Info

BINNENKORT BESCHIKBAAR van 1 januari 2021

Aanbodtypen

Huur